Wie zijn we?

De Wysiwyg Juniors vormen de jeugdwerking van Wysiwyg Theaterproducties.
Vanaf september tot mei repeteren we elke zondagochtend en oefenen we onder deskundige begeleiding de verschillende disciplines van musical: er wordt geacteerd, gedanst en gezongen. In aparte sessies worden de Juniors begeleid in hun kunnen.

Wat doen we?

Elk jaar wordt er gewerkt rond een thema dat eindigt in een toonmoment.

In mei 2021 spelen we onze voorstelling, die we samen maakten tijdens het werkjaar. 

Repetities gaan door op zondagvoormiddag in Lier. Dit jaar repeteren we omwille van de coronamaatregelen in kleine, coronaproof groepjes.

We starten onze wekelijkse repetities opnieuw vanaf zondag 4 oktober met open workshops en repetities van 10-13u. De repetities zijn opnieuw in onze vaste lokalen op ‘OC Den Bril’ (adres Bril 6, Lier)

Volg ons op social media!

Onze foto's

Onze coaches

Gert Stevens

Coördinator/spelcoach

Vanuit improvisatie gaan we samen op zoek naar wat de tekst betekent en hoe het personage hier mee omgaat. Veel aandacht gaat naar de groepsdynamiek, de interactie tussen verschillende spelers. Dit bouwt veel zelfvertrouwen bij het spelen voor publiek. Wanneer zang, dans en spel samenkomen zijn we voorbereid om onze personages door te trekken over alle disciplines.

Tinne Velkeneers

Zangcoach

Samen werken we aan zangtechniek, houding, verstaanbaarheid, durf, inleving, … Vanuit de sterktes en de werkpunten gaan we op zoek naar een sterke samenklank. Zo zoeken we zowel als groep en als individu naar de eigen stem.

Joey Verhoeven

Danscoach

Bij Wysiwyg Juniors leer je de basis van dans en expressie. Dit doen we door body awareness opdrachten en stagings aan te bieden alsook basissteps uit verschillende dansgenres als jazz, modern, urban en aerobic.
Hierdoor krijgen de Juniors een brede waaier aangeboden en leren we hen om zich vlot te durven uiten door middel van beweging en stevig op een podium te staan.
Hun coördinatie en lichaamsbesef krijgen hierdoor een enorme boost, wat resulteert in jongeren die zelfbewust op een podium durven en kunnen staan.