Avenue Q

Speeldata en locatie

Speeldata:

  • vrijdag 15 november 2024 om 20u15
  • zaterdag 16 november 2024 om 20u15
  • zondag 17 november 2024 om 14u30
  • vrijdag 22 november 2024 om 20u15
  • zaterdag 23 november 2024 om 20u15

Locatie:

CC Vredeberg

Vredebergstraat 12-14, 2500 Lier 

Tickets:

Tickets zijn momenteel nog niet te koop. Volg ons op onze sociale media en onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van onze ticketverkoop!

avenueq_square

Het verhaal

Avenue Q is een meermalen bekroonde musical bedacht door Robert Lopez en Jeff Marx, die de muziek en tekst schreven, en geregisseerd door Jason Moore. De show opende in maart 2003 in het Off-Broadway Vineyard Theatre. De productie verhuisde vervolgens in juli 2003 naar Broadway en won verschillende Tony Awards, onder andere een voor beste musical. Tot op de dag van vandaag loopt de voorstelling nog steeds op Broadway en hiermee is het zelfs een van de langstlopende musicals in de geschiedenis van Broadway.

De show is grotendeels geïnspireerd op Sesamstraat: de musical wordt soms beschreven als de Sesamstraat voor volwassenen. De meeste personages in de show zijn poppen (bediend door acteurs op de planken), de set speelt zich af op een straat in een buitenwijk van New York.

Het verhaal draait om Princeton, een jongeman die net is afgestudeerd. Hij zoekt huisvesting, maar ontdekt al snel dat alles op de huurmarkt boven zijn budget ligt, tot hij bij Avenue Q aankomt. Dit blijkt een gezellige straat met nog gezelligere mensen. Princeton zoekt het doel van zijn leven, maar heeft daar nogal moeite mee. Samen met zijn nieuwe vrienden hoopt hij steeds dichter tot zijn levensdoel te komen.

 

Creatives

Wordt later gecommuniceerd…

Cast

Wordt later gecommuniceerd…