Zomer in het Park 2021

We mogen weer!

Na meer dan een jaar zonder musicals, Wysiwyg Café’s en andere optredens, zijn we heel blij dat we op zondag 6, 13 en 20 juni mogen deelnemen aan Zomer in het Park in Lier.

Drie namiddagen lang brengen we het beste van onszelf. We bijten de spits af met Vlaamse en Nederlandse hits, we staan stil bij de schoonheid van liefde en we sluiten af met een namiddag waarop we onze favoriete musicals in de schijnwerpers zetten. We kijken er enorm naar uit jullie terug te ontvangen tijdens een gezellige namiddag in het park! 

Onze producties in het kader van Zomer in het Park verlopen in samenwerking met het Liers Cultuurcentrum, met de steun van Stad Lier.

Zondag 6 juni – 14u00

Nederpop (UITVERKOCHT)

We bijten de spits af met hits uit de Lage landen. Van Marco Borsato tot Ann Christy en van The Scene tot Suzan en Freek. Voor echte meezingers moet je hier zijn!

ZANG
Emilie Ingelaere
Gusje Verbergt
Heleen Fleurbaey
Kris Steenackers
 
BAND
Jan Straus
Erik Laurent
Wouter Biront
Jens Adriaensen
Hans Rigouts

Zondag 13 juni – 14u00

Ik Heb Je Lief

Klassiekers zoals Ik Heb Je Lief, De Roos en De Pastorale, worden afgewisseld met hits van Marco Borsato, Adele en Christina Perri.

ZANG
Gusje Verbergt
Birte Adriaensen
Kris Steenackers
Lauren De Neef
 
BAND
Jan Straus
Erik Laurent
Wouter Biront
Mike Van der Flaes
Jens Adriaensen

Zondag 20 juni – 14u00

Musical (UITVERKOCHT)

Wysiwyg Theaterproducties is natuurlijk eerst en vooral een musicalgezelschap. Daarom brengen we op deze laatste namiddag een reeks bekende, en iets minder bekende musicalnummers. Van Grease tot Aida, van Wicked tot Chess; hier vind je zeker jouw favoriete musicalnummer terug!

ZANG
Emilie Ingelaere
Heleen Fleurbaey
Eline De Neef
Lauren De Neef
Julie De Neef
Birte Adriaensen
 
BAND
Christof Sluyts
Erik Laurent
Jens Adriaensen
Wouter Biront
Hans Rigouts

Wysiwyg Café

De optredens tijdens Zomer in het Park zijn gebaseerd op onze Wysiwyg Café’s. Sinds 2016 organiseren we enkele keren per jaar zo’n Café. We laten je genieten van een drankje in de foyer van CC Vredeberg in Lier terwijl je kan genieten van live muziek volgens verschillende thema’s.

Heb jij het ook zo gemist om te genieten van live muziek met een hapje en een drankje? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en wij sturen je een mailtje met alle optredens die we de komende maanden plannen.

Bekijk ook onze Wysiwyg Café-pagina om een zicht te krijgen op vorige café’s.