Madagascar Jr

Tijdens het schooljaar 2021-2022 gaan we weer van start met onze jaarwerking. Van september 2021 tot juni 2022 houden we ons elke zondagvoormiddag bezig met zang-, dans- en acteerlessen. Deze keer maken we geen eigen productie, maar zullen we een bestaande productie spelen: Madagascar Jr.

In mei 2022 brengen we deze productie naar OC Den Bril, waar ouders, grootouders en vrienden kunnen komen kijken naar het resultaat van een jaar werk!

Ben jij tussen de 10 en 16 jaar en hou je van zingen, dansen en acteren? Schrijf je dan in voor het komende werkjaar en word een Wysiwyg Junior!

Over Madagascar Jr.:

Madagascar Jr. is gebaseerd op de geweldige animatiefilm van DreamWorks. 

Alex de leeuw is de koning van de concrete jungle en de belangrijkste attractie van de Central Park Zoo in New York. Hij en zijn beste vrienden – Marty de zebra, Melman de giraf en Gloria het nijlpaard – hebben hun hele leven in zalig gevangenschap doorgebracht voor een bewonderend publiek en met heerlijke maaltijden. Maar Marty de zebra geeft zijn nieuwsgierigheid de overhand en ontsnapt – met de hulp van enkele wonderbaarlijke pinguïns – om de wereld te verkennen en zich op een onverwachte reis te bevinden naar de waanzinnige wereld van koning Julien’s Madagascar.

Gevuld met bizarre personages, avontuur in overvloed en vrolijke muziek, laat Madagascar Jr. het publiek geen andere keuze dan te “Dansen, Dansen!”