Wysiwyg Theaterproducties

het verhaal

De blonde Elle Woods leeft een zorgeloos leventje in het zonnige Beverly Hills: ze heeft hippe vrienden, draagt de laatste designermode en heeft met Warner het coolste vriendje van de high school. Warner heeft echter erg ambitieuze toekomstplannen waarin er voor Elle geen plaats is omdat ze te dom en te blond is - ze schaadt daarmee zijn toekomst.

Elle besluit echter om voor de liefde te vechten en volgt Warner naar Harvard om daar rechten te studeren. Wat begint als een excuus om de man van haar dromen terug te winnen, verandert langzaamaan in een strijd tegen vooroordelen en een zoektocht naar echte liefde.

Legally Blonde is een feelgood familiemusical met veel humor, spectaculaire dansnummers en onvergetelijke muziek. Kortom, deze musical bevat alle ingrediënten voor een heerlijk avondje uit met het hele gezin.

cast

Joeri Cornille, Eline De Neef, Julie De Neef, Lauren De Neef, Filip Dombrecht, Luc Driesen, Heleen Fleurbaey, Emilie Ingelaere, Martine Kerckhofs, Joris Kun, Sarah Médo, Nele Pauwels, Lotte Steylaerts, Dries Stumane, Bram Vanhove, Gusje Verbergt, Margo Verboomen, Nathalie Vertruyen, Guy Wilms, Lore Wilms, Seppe Wilms, Elke Wyckmans, Tim Wyckmans

creatives

choreograaf
regisseur
zangcoach
dirigent
repetitor

creatives

Joey Verhoeven
Birte Adriaensen
Inge Sprangers
Hans Vercauteren
Jan Straus

tarieven

VVK
kassa
korting*
Uitpas met kansentarief

...

€19
€21
€17
€10

koop nu je tickets!

Wees er als eerste bij en reserveer nu al je plaatsje in CC De Vredeberg!