Wysiwyg Theaterproducties

In november 2019 brengen we Into The Woods, dé Sondheim klassieker, in CC Vredeberg.

Het verhaal

De musical speelt zich af in een klein dorpje aan de rand van het bos waar een mooie jongedame (“Assepoester”), een zorgeloze jongen (“Jaap en de Bonenstaak”), een hongerig meisje (“Roodkapje”) en een bakker en zijn vrouw wonen.

De bakker en zijn vrouw hebben een grote kinderwens die niet kan uitkomen door de vloek van een boze heks. De enige manier om de vloek te verbreken is door een drankje te maken met behulp van 4 voorwerpen, een mantel zo rood als bloed, een koe zo wit als melk, haar zo geel als maïs en een muiltje zo puur als goud. Tijdens hun zoektocht naar de vier objecten komen de bakker en zijn vrouw in contact met verschillende sprookjesfiguren en hun verhalen, waardoor de bekende “gebroeders Grimm”-verhalen op een unieke manier door elkaar worden geweven.

Ze komen tot het inzicht dat het nastreven van hun wens gevolgen heeft voor de anderen en staan voor de keuze: in hoeverre is het vervullen van hun eigen wens belangrijker dan de verantwoordelijkheid voor het welzijn van anderen?

Meer info volgt later, maar blokkeer alvast één van volgende data:

  • vrijdag15 november (20u15)
  • zaterdag 16 november (20u15)
  • zondag 17 november (14u30)
  • vrijdag 22 november (20u15)
  • zaterdag 23 november (20u15)